Modele de fulgi din hârtie

Fulgii de zapada DIN hartie sunt usor de confisat, iar OData ce ITI VEI Decora Caminul cu EI, VEI aduce in Casa ta Aerul specific Sarbatorii Craciunului. Se apropie sărbătorile de iarna şi în curând VEI incepe să-ţi împodobeşti Casa cu decoraţiuni specifice sezonului. Fulgii de Nea sau steluţele DIN hârtie sunt uşor şi distractiv de făcut. Fulgii de hartie pornind de la un Patrat se realizeaza impaturind Hartia asa cum vezi in filmuletul de mai jos: sursa Foto: instructables.com, pinterest.com, vintagejunky.com, brit.co 4. Urmatorul pas este destul de complicat, si anume ca va trebui sa pliezi dreptunghiul in trei parti aproape egale si sa te asiguri ca urmaresti Mereu mijlocul acestuia. Pentru a nu risca sa gresesti si sa marchés acest pas de mai multe ori, deseneaza cu ajutorul creionului o Linie FINA sau cu un punct, cat sa delimitezi mijlocul USAMV geometrice DIN hartie. Puteti desena si decupa orice forme va doriti, lasati-va imaginatia sa zboare:). IAR daca faceti fotografii, le puteti trimiteti la adresa contact@suntparinte.ro pentru a le Arata si Altor PARINTI. Descopera cele mai importante tendinte in decoratiuni de Casa DIN 2016! IATA soins sunt CEI 7 PASI pe care trebuie sa II urmezi! 5.

Dupa ce ai pliat cele doua laturi ALE dreptunghiului spre mijlocul acestuia, VEI avea trei triunghiuri, care vin parte peste parte. Rezultatul seamana c-o INIMIOARA foarte ascutita la capete. Indreapta INIMIOARA cu Varful spre Tine si VEI putea observa c-ai obtinut trei unghiuri egale de aproximativ 60 de grade fiecare. Dupa ai decupat Cat de multi fulgi DIN hartie doresti, urmeaza sa II insiri sub forma de Ghirlanda, PE un FIR de ATA sau pe unul de nylon. Cel mai simplu si Rapid mod en Care Poti face asta este cu un AC in care sa ai pus un FIR transparent, pentru ca noile conte Ornamente de craciun sunt Cat se poate de firave si risca oricand sa se Rupa, intr-un moment de neatentie. Totodata, pentru un efect si mai spectaculos, decoreaza-TI fulgii DIN hartie. Pentru asta VEI avea nevoie de lipici, intr-un strat fin, peste care sa Presari sclipici sau paiete de culoare Alba sau argintie. Descopera aici si alte decoratiuni fait à la main pe care le Poti realiza cu ocazia sarbatorilor de iarna! Toate arată Frumos agăţate PE un perete sau Într-o fereastră şi sunt distrayant să le faci, Atât pentru copii Cât şi adulţi. Noi am realizat acest fulg pornind de la un Patrat: 4.

pliaza coltul drept peste coltul Stang, pana cand cele doua ajung sa AIBA aceeasi dimensiune. Mai sunt doar 10 zile pana la Crăciun, iar în casă miroase deja a vin fiert şi scorţişoară, iar crearea decoraţiunilor DIY pentru casă şi grădină devine cea mai plăcută activez pentru tine şi întreaga Familie. Astfel, VEI reuşi să împuşti 2 iepuri dintr-o lovitură: în primul rând VEI Decora Casa în haine de iarnă, iar în al doilea rând, Îţi VEI ţine Copiii ocupaţi cu Activităţi educaţionale deosemorsure şi de saison sau VEI avea parte de Momente de relaxare cu CEI Dragi.